Uitdeuken zonder spuiten
Automotive Schadeherstel Leenders

Bij Automotive Schadeherstel Leenders zetten we de kwaliteitsnorm in Son en omgeving voor uitdeuken zonder spuiten (UZS). Het is niet zozeer een kwestie van camoufleren van de schade, we laten deuken verdwijnen zonder de noodzaak van spuiten of het gebruik van plamuur. Met dit unieke proces herstellen we het uiterlijk van uw auto tegen een fractie van de kosten en doorlooptijd van de conventionele schadereparatie.

Portier schade
 
spatbord schade

We gebruiken speciaal ontworpen instrumenten om toegang te krijgen tot het beschadigde gebied. Door voorzichtig de metalen te masseren brengen we het onderdeel terug in zijn oorspronkelijke staat. Dit proces behoudt buitenzijde en afwerking van het voertuig plus de structurele integriteit.

UZS is een metaalverwerkende kunst die veel ervaring, geduld maar vooral vaardigheid vereist om een goede uitvoering en een goed resultaat te behalen. Neem geen onnodig risico met een onervaren technicus om een teleurstellend reparatie resultaat te voorkomen.

Automotive Schadeherstel Leenders heeft de beste technici met ervaring in het bedrijf, instrumenten en know-how om het werk te doen. Tevredenheid gegarandeerd. Kleine deuken en reparaties kunnen meestal worden voltooid in korte tijd.

Vult u a.u.b. het Autoschade formulier>> in voor een prijsindicatie, of neem telefonisch contact op.

Ga naar spotrepair >>
Ga naar grote schade>>blank