Profiel van
Automotive Schadeherstel Leenders

Na 23 jaar ervaring in het herstel van auto schades heeft Theo Leenders besloten om in 2009 voor zichzelf te beginnen. Hij richt zich op autoschade, spotrepair (plaatselijk bijspuiten) en uitdeuken zonder spuiten.Bedrijfsleider
Dit, om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden. “De meeste mensen denken dat ze hier alleen terecht kunnen voor schade aan hun auto, maar ik doe alles op spuitgebied". "Van Grote bestelauto's, Vrachtauto'd, motoren, scooters, siervelgen enz.", legt Theo Leenders uit. “ Ik ga nu eigenlijk terug naar vroeger, zodat de klant weer het gevoel heeft dat hij ook echt klant is.”
Hij geeft aan dat grotere bedrijven vaak niet de tijd nemen voor hun klanten, omdat er vaak al een nieuwe klus staat te wachten.
De kwaliteit moet goed zijn en dat tegen zo laag mogelijke kosten. De klant moet ook begrepen worden, want deze moet tenslotte tevreden zijn en dat is het belangrijkste.
Theo Leenders vindt het belangrijk om milieubewust te werken. “Daarom vindt het spuitwerk bij ons allemaal plaats op waterbasis. Dit doen we omdat we het milieu op deze manier zo min mogelijk beslasten.”

blank