Motorfiets spuiten
Automotive Schadeherstel Leenders

Bij Automotive Schadeherstel Leenders motor spuitservice, maken we gebruik van een geautomatiseerd professionele verfmengsysteem, zodat u er zeker van bent dat wanneer we uw motor of sportsbike spuiten, de kleur en de afwerking precies is wat u wilt en verwacht. Onze spuit en reparatie diensten omvatten het herstel van motor tanks, kuip en andere gelakte oppervlakken en zijn van dezelfde kwaliteit als de originele lak.

vergelijk de kuipDe foto links is een voorbeeld van een kuip die we gerepareerd hebben voor een klant. De linkerkant toont de stand van de kuip voordat hij opnieuw werd gespoten en voorzien van een clear coated (blanke lak) laag. De voorzijde bevatte een paar diepe krassen en door de zon veschoten lak.
De rechterkant toont de kuip na reparatie en spuitwerk. De kuip ziet er nu als nieuw uit. Met nieuwe stickers.

Voor een raming van de kosten voor het opnieuw spuiten of reparaties aan uw motor met verschoten of beschadigde lak. Vult u het Motorschade formulier>> in voor een prijs indicatie, of neem telefonisch contact op.

Na verloop van tijd zal als gevolg van verwering de kleur van de motorlak geleidelijk aan vervagen. Steenslag en krasssen komt in de lak. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van dit soort schade. Wij kunnen motorfietsen lak weer terug brengen naar een kwaliteits hoogglans afwerking met inbegrip van steenslag bestendig glanslak. Zodat uw motor weer voor lange tijd stralend oogt.

Kawasaki voorKawasaki na het spuiten


De Kawasaki Ninja in de beelden hierboven heeft een aantal van haar panelen vervangen en de nieuwe panelen kwamen in kleur niet meer overeen met de oude. Deze klant vroeg ons om de motor in Kawasaki groen te spuiten en gewoon de standaard Kawasaki bestickering toe te voegen.

Harley Davidson Hiernaast nog een voorbeeld van de reparatie van een tank van een Harley Davidson.


Vult u het Motorschade formulier>> in voor een prijs indicatie, of neem telefonisch contact op.blank