Grote autoschade
Automotive Schadeherstel Leenders

Het 8-staps proces van Automotive Schadeherstel Leenders (A.S.L.) garandeert dat elke auto weer in de staat wordt terug gebracht zoals deze was voor het ongeluk.
Dit kan door onze combinatie van de nieuwste technologie, kwaliteit en vakmanschap

Eerste controle.
Er wordt een overzicht van de schade gemaakt, de hoeveelheid arbeidstijd, de onderdelen die nodig zijn om uw auto te repareren. Na deze eerste inspectie, bieden wij u en uw verzekeringsmaatschappij een schriftelijke schatting van het schadebedrag.

Deurschade
 
spatbord schade

Demontage.
Zodra de beschadigde carrosseriedelen van de auto zijn verwijderd, kan A.S.L. nagaan welke bijkomende schade mogelijk niet zichtbaar was ten tijde van de eerste inspectie. In deze gevallen wordt er een nieuwe kostenraming opgesteld en ter goedkeuring aan u en uw verzekeringsmaatschappij voorgelegd.

Onderdelen bestellen.
Nadat de opdracht aan A.S.L. is gegeven om met de reparatie te verrichten, bestellen wij direct de benodigde onderdelen zodat het herstelproces spoedig verloopt.

Het richten van structurele componenten.
A.S.L. gebruik state-of-the-art apparatuur voor het richten van  beschadigde carrosseriedelen naar de oorspronkelijke fabrieksspecificaties.

Het plaatsen van carrosseriedelen.
Alles wat we plaatsen is nauwgezet aangepast om ervoor te zorgen dat alle onderdelen passen, openen en sluiten zoals het was voor het ongeval zonder afwijkende naden en kieren.

Mechanische reparaties.
Schade aan de motor, ophanging, transmissie of andere mechanische systeem wordt hersteld.

Overspuiten.
We gebruiken de beste lakken en technisch geavanceerde apparatuur die beschikbaar is, om de kleur lak te mengen die precies aansluit op de bestaande afwerking van uw auto. Ons verf systeem elimineert alle onzuiverheden, zodat u met een gladde, hoogglanzende, fabrieksafwerking weer van uw auto gebruik kunt maken..

Eindassemblage en detaillering.
Ten slotte zijn bumpers, verlichting en andere trim onderdelen geïnstalleerd. Nadat de  montage is voltooid, wordt de binnenkant en de buitenkant van u auto grondig gereinigd.

Vult u het Autoschade formulier>> in voor een prijs indicatie, of neem telefonisch contact met ons op.

Ga naar uitdeuken zonder spuiten>>
Ga naar spot repair>>blank